2014-05-28 09:11:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Legyen ma óvatosabb a vásárlással

Napi horoszkóp május 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A túlélésre játszik, mondhatni egészen jól elvan a munkahelyén. A magánéleti gondjait azonban nem lehet ezzel a stratégiával megoldania. Abban több komolyságra és felelősségvállalásra volna szükség. Fel kellene nőnie végre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Érzékeny lelkét ma megbánthatja egy ismerőse. A seb annál nagyobb, avagy mélyebb, minél közelebbi ismerős az illető. Ha rokon, vagy családtag, akkor még napokig vérezni fog a lelke. Beszéljék meg, van kiút!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Legyen ma óvatosabb a vásárlással! Hajlamos könnyen elcsábulni, és akkor meg fogja bánni a nagy kiadást. Alkalmazza azt a módszert, hogy ma még nem vásárol, és ha holnap is vágyni fog még rá, akkor jogos az igény.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha már elhatározott valamit, akkor kár lenne azt feladnia az első akadálynál. Inkább erőlködjön még egy kicsit: előbb-utóbb engedni fognak önnek. Meglesz a szükséges engedély, családi jóváhagyás, pénz, stb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Lázadó, renitens viselkedésével hívja fel ma magára a figyelmet. Ha ön még a kamaszkorban jár, akkor ez természetes. Ha azonban meglett ember, akkor egyeseknek érthetetlen lesz ez a szabálytalankodása. A rendőr biztos nem lesz megértő.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Vajon ön még soha nem hazudott életében? Ma mégis úgy támad neki egy embernek a füllentése miatt, mintha az a világ leggonoszabb embere lenne. Legyen egy kicsit megértőbb, de persze követelje a teljes igazságot. Csak szelíden!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Meglepő tapasztalatokat szerezhet egy önhöz közel álló személlyel kapcsolatban. Hatására az illetőről kialakított képe szinte teljes egészében megváltozhat. A jó hír, hogy egészen pozitív értelemben, ezért biztosan nőni fog az ön szemében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön nem arról híres, hogy el tudja nyomni az érzéseit. Most mégis ilyen időszakot kénytelen megélni: csendben szenved inkább. A jegyében járó Szaturnusz hatása ez, mely elgondolkodásra, lemondásra készteti. Hasznos a meditáció!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kutatni támad kedve, de nem biztos, hogy jó felé keres. A mások személyes holmijában való turkálás helyett inkább a keresztrejtvényfejtést, vagy tudományos kísérleteket javaslom. Kivéve, ha ön hivatásos nyomozó.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Állandó teljesítménykényszerben él, ami éppen hogy akadálya annak, hogy kibontakoztathassa a valódi képességeit. Ön ugyanis folyton másoknak, a külső elvárásoknak akarj megfelelni. A lazítás megélése segítheti a kibontakozásban.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön úgy képzeli, hogy a szabályok arra valók, hogy ön áthágja azokat. Nem kellene meglepődnie azon, hogy a rendfenntartó szervek ezt másként gondolják. Mindenesetre ne igyon alkoholt, ha vezet, és semmiképp se lépje túl a megengedett sebességet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ráébredhet, hogy a társa talán másfelé kacsingatott az utóbbi időben. Azon is el kell gondolkodnia azonban, hogy nem az ön viselkedése járult-e hozzá ehhez a tettéhez, legalábbis részben? Legyen elnézőbb, ha a dolog nem számít!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: